Cam cat galben putem ingurgita?

De cand tot aman sa scriu despre moda verii… Azi cred ca mi s-a umplut si mie paharul!

Cui place culoarea galben? Intreband asa, in general, am vazut ca sunt putini care o prefera. In general lumea zice: rosu sau albastru. Mai sunt unii care merg pe verde, iar altora nici nu le pasa. Dar galben? Nu foarte multi. Si totusi…ca vara asta, atat abuz de galben, n-am mai vazut! Am senzatia, uneori, ca sunt teleportata intr-un film de groaza, absurd. Peste tot oameni in uniforma! GALBENA! Stiu ca ochiul unu pictor (talentat) poate distinge pana la 300 de nuante de negru. Dar atatea feluri de galben aruncate pe aceleasi corpuri, nu cred ca pot suporta.

Am vazut in galben: copii mici, batrani, negri, albi, mulatri, „rozi”, bronzati, cu pielea sidefie, cocalari, pitipoance, oameni la costum, oameni la terase, seara, in mijlocul zilei, la banca (o pitipoanca), dimineata, noaptea, pe la unu(cand eram la biliard), in fata scarii, la o „samanta” si o „tabla”, poze pe stalpi, prin masinile „decapotate”, bruneti, blonde, brunete, blonzi, roscati, garasi, inalti, slabi, prosti, destepti, sandale galbene,poseta galbena, rochita galbena, CREIER GALBEN…si lista o continuati voi!

Eu inteleg ca unora le sta bine in galben. Inteleg ca vara e soare, soarele e galben, deci „hai sa fim in ton(t) cu soarele!”…Dar ce e acum, aici, nu e moda! „E MACEL!”(cum spune un cantec de-al lui Alexandru Andries)

In concluzie propun ca la toamna sa ne imbracam toti in …..tatatata…MOV!
Voi, ce ziceti?

Reclame

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

One response to “Cam cat galben putem ingurgita?”

  1. redboy says :

    MOV ? Toate fetele au in sifonier cel putin 5 bluze mov… :|Eu m-am cam plictisit sa vad aceasta culoare pe orice fata de pe strada…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: