Cat costa un om/ o viata?

Pai cam 80 000 euro!!!

Tocmai am auzit la stiri ca familiei soldatului mort in Afganistan i se va da suma asta + nu stiu ce solde timp de cateva luni!

Cine a stabilit ca viata unui om costa atat? Dupa ce criterii?

Pot sa cumpar, daca vreau, vreo 4-5 soldati? Oare „bogatii” lumii s-au gandit sa-si achizitioneze vreo cateva „bucati”?

Daca cineva ar dori sa „ucida legal” si are destui bani ar putea sa apeleze la posibilitatea asta? Adica sa plateasca si sa ucida?

Discutam mai demult problema razboiului. Orice razboi. Moral? Amoral? E ciudat faptul ca sunt total impotriva razboiului, dar am simtit de cand ma stiu o atractie speciala pentru cariera militara. Nu ma atrag barbatii in uniforma, ma pasioneaza armata in sine… sistemul, principiile, idealurile! Totusi militez contra luptelor armate! Nu vreau sa fac acum, filosofie pe tema asta, frectie la piciorul de lemn. Vreau doar sa afirm ca ma intristeaza si mai ales ma enerveaza ca

VIATA UNUI OM COSTA 80 000 DE EURO!

Reclame

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

3 responses to “Cat costa un om/ o viata?”

  1. Anonymous says :

    viata unui roman (si soldat) costa 80000; viata unuia american costa mai mult; a unuia etiopian mai putin. Daca citesti un bilet de avion o sa vezi ca viata unui om e evaluata intre 8500 si 100000 in cazul in care pasagerii sunt facuti ingerasi. Nu depinde de nationalitate ci doar de compania aeriana.Viata unui muncitor roman mort intr-un accident de munca costa 1000 de euro (doua salarii medii). Viata unui om costa cat asigurarea lui de viata; pentru unii mai mult, pentru altii mai putin.

  2. Anonymous says :

    uita de armata! e o prostie! e spalare de creiere si nimic mai mult! ordinul se executa si nu se discuta e unul din principiile pe care se bazeaza sistemul.

  3. redboy says :

    „VIATA UNUI OM COSTA 80 000 DE EURO!”Intr-adevar, se afla o greseala in spatele acestei afirmatii. Valoarea vietii unui om ar trebui sa se calculeze in functie de anii traiti de acesta… normal ca viata unui om in varsta ar trebui sa valoreze mai putin decat cea a unui „copil in floarea varstei”. Deci, nu e un pret fix…lol… nu ma lua in serios…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: