Prostia de azi!

Azi, prostia inseamna: sa te faci ca intelegi un lucru chiar daca nu-l intelegi. In loc sa fii sincer, preferi sa minti. Sau sa-ti atribui trasaturi pe care nu le ai! Cu toate ca asta tine mai mult de ipocrizie.

Anunțuri

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

3 responses to “Prostia de azi!”

  1. surferb says :

    Ca sa vezi cat de mult am vrut sa intru la tine, am completat spatiul de la verificarea cuvintelor. Sunt mandru de mine si oarecum suficient in mandria asta.Sa trecem la treaba.Ce-i cu nota asta pesimista pe blogul tau? Daca aveam o lama si un motiv serios zau ca treceam la fapte insa imi place prea mult cum imi sta cu barba.Un pic de viata ce naiba, citatele alea din profil vin de la oameni morti. Noi suntem vii. Zi ceva viu.Zi-mi ceva din Parazitii ca i-am vazut pe la tine (morti vs Parazitii – asta da contrast).Sunt cu ochii pe tine.

  2. surferb says :

    Vezi tu ce inseamna ideile preconcepute…

  3. Docica says :

    omul optimist scrie intr-un mod pesimist…asta nu o zic eu, s-a observat in timp…poate nu o fi adevarat, dar la mine se potriveste. eu sunt naiv de optimista uneori. citatul acela apartine scriitorului meu preferat…era acolo din lene de a scrie altceva, dar ma reprezenta oarecum. l-am sters…Parazitii…ironia face ca atunci cand citeam mesajul tau sa ascult Parazitii….m-a facut sa zambesc, merci!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: