Reactie foarte buna

 Azi am fost la scoala cu pierceul. M-am hotarat sa nu-l ascund cu plasture. La urma urmei eu am ales sa il port si nu e normal sa imi neg atitudinile. Totusi pot spune ca sustin ideea: fiecare situatie cu formalitatile ei. Mi se pare logic sa fiu decenta si sa adopt o anumita vestimentatie si imagine, implicit. Nu spun ca pierceul ar fi indecent, dar nici ca se potriveste meseriei… in fine. 

 Reactia elevilor a fost previzibila, dar ciudata. Ma asteptam sa zambeasca, sa glumeasca, sa „admire” etc… dar nu inteleg de ce li se pare iesit din comun ca „profa” sa aiba pierce?! Majoritatea dintre ei au. Pe majoritatea, cercelul asta nici macar nu ii reprezinta. E doar o moda. De ce as fi „dusmanul”? modelul… care e perceput atat de interesant de ei? Replica, spusa in gluma a fost: „pai, doamna, in loc sa ne fiti un model?! „…pai daca tot are nuanta negativa fraza, voi de ce purtati? daca nu considerati ca va sta bine, ca e placut sau ca arata lumii ceva din personalitatea voastra de ce-l mai purtati? de ce ar fi ceva negativ sau de ce il vedeti voi ca pe ceva negativ? 

 Oricum, le-a placut… sau asta mi-au dat de inteles. Cea mai frumoasa afirmatie a fost: „Doamna, nu-mi pot lua ochii de la pierceul d-voastra! eu: De ce? el: Pentru ca imi place!”

:))))

Important e ca eu ma simt bine!

Anunțuri

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: