Unde a fugit Craciunul?

  Azi dimineata se auzea pe scara galagie mare… o mana de pustani umblau din usa in usa… Capra topaia de zor!… imi venea sa ies la ei si sa tip… mi s-a acrit de prostie si de comercial… acum, de sarbatori, mai ales de COMERCIAL!…. pustii nu stiu, dar nici nu vor sa auda, sa invete… parintii?! ori prosti/ tampiti, ori prea ocupati sa le mai pese de educatia odraslelor. Omenirea intreaga nu cauta decat mancare, cadouri (cat de scumpe s-ar putea), de fapt BANI! Ce draq… da, in Ajun de Craciun  imi permit sa spun ce draq umbla plozii cu obiceiuri de Revelion? 

   Copiii din ziua de azi numai stiu altceva decat sa gaseasca noi metode sa stranga cat mai multi bani la „punga”, tinerii se muta cu totii in Real/Billa/Kaufland/etc.  , bradul se gateste cam cu doua saptamani inainte (unii incep chiar de pe 1 Decembrie, doar e „luna cadourilor”, ce draq!), porcii sunt masacrati … hmmm…”porcocid”, nene!… cantarele gem de kilele aparute „peste noapte”, televiziunile se razboiesc in „salvari de vieti”… la stiri, tocmai am auzit cum prezentatoarea cita, cu duiosie, cum o mama a 3 copii si-a injunghiat sotul in gat! Craciun fericit!

 Eu? i-am asezat sub brad, Cocainei, o conserva de carne Gourmet Gold sau cam asa ceva… si m-am infipt in bolul cu bomboane aduse din Moldova, ca doar si eu sunt romanca!

 Craciun fericit tuturor… si sa nu va imbatati prea tare!

Reclame

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

2 responses to “Unde a fugit Craciunul?”

  1. Claudel says :

    prima…. prima data totul are contur, are culoare… e roz, e dulce, un cui, un dinte pentru tine, dar realitatea e doar un gard cu spini, in timp, totusi e dulce si nu simti decat… privirea lui zburdand, prin venele-ti placerea, cu aripi de inger cazut in abisul cuvintelor nespuse, prima…. prima data dulce-amarui zambet de pica, ferice tu mireasma ca-l porti in gand si-n suflet, poftind in vis, nemuritor mereu va fi.si totusi maine e o alta prima ..data, ferice tu inger cu aripi de zahar, suflet plapand, chipul lui sunet drag, un dinte pentru tine musca lent trecutul, zumzet de carne murata.

  2. Docica says :

    e frumos ce ai scris, dar sincer, nu inteleg la ce te referi. pot doar sa banuiesc. si daca banuiesc gresit?… imi place ce-ai facut cu blogul tau… anti-arta, dadaism, imi plac mult lucrurile astea. totusi nu exagera. oricum, merci pt comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: