Savarine

  • 5/6 oua
  • 5 linguri zahar
  • 7 linguri pesmet
  • un praf de sare si arome dupa gust (eu am pus de migdale si fistic, dar se poate si cu portocale rase etc.)
  • sirop: apa cu zahar si esenta de rom/ compot/ suc
  • frisca + dulceata
Albusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga pesmetul in ploaie si apoi se pun galbenusurile si esentele. Aveti grija la cuptor, daca e prea incalzit, se ard prajiturile.
Eu am folosit frisca din smantana, facuta in casa, fara gelatina… asa ca a iesit cam „curgatoare”, dar macar e naturala.
Nu am avut forme de savarine, asa ca le-am copt in formele pentru briose.
Pofta buna!
Anunțuri

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: