Baiatu’ care a strigat lupu’

    Am tot zis sa nu scriu nimic pe tema politica. Dar azi dimineata numaratoarea voturilor mi-a umplut paharul. S-a furat… s-a furat mult si s-a furat de catre PDL! Asta e Basescu: baiatul care a strigat: Luuuupul! Adica el arata cu degetul spre PSD, facandu-i comunisti, dar el este mincinosul, el este cel ce fura… si la un moment dat va striga degeaba, caci „v-a fi mancat”.
    Nu sunt PSD-ista, chiar din contra. Nu mi-am dorit sa iasa Basescu, dar nici Geoana. Nu ma reprezinta niciunul dintre ei si nu cred ca vreunul va schimba ceva in bine in tara asta. Dar cred totusi ca Basescu v-a schimba ceva… in rau!
 Ieri s-a furat! Veneau grupuri-grupuri la vot. Veneau babe in carje imbracate in portocaliu, analfabeti o groaza (rugau observatorii sa le completeze declaratiile) care se uitau in urma si mai intrebau inca o data malacii care ii insoteau unde sa puna stampila; oameni atat de prosti care ziceau ca au primit bani sa il voteze pe Basescu, sau hoti care votau de 2-3 ori sau chiar mai mult. Pana si politia a venit de mai multe ori cu liste de hoti in mana. Stiti ce li se raspundea? „Daa, domnul X tocmai a votat (si aici), a iesit din sala acum cateva minute.”
  Iar in legatura cu diaspora eu stiu asa: am fost plecata pana acum de 3 ori in ultimii 5 ani. Parerea pe care am auzit-o afara e contrara rezultatelor de azi. Oamenii urasc PSD-ul, dar il urasc la fel de mult si pe Basescu. Iar cineva care lucra pe un santier in Italia a primit o palma foarte dureroasa. Patronul italian i-a zis asa intr-o zi: „Mai bine taci, caci voi sunteti asa cum e si presedintele vostru, niste hoti!” Si nu cred ca e singurul care a primit palma asta.
  Si ce ma deranjeaza cel mai mult e ca Basescu isi asuma victoria asta falsa cu un tupeu dezgustator. Lumea l-a votat. Da, dar nu in proportia pe care o afirma el. Atat de mult iubeste puterea. Nu-i pasa ca de fapt majoritatea nu-l doreste… el o doreste pe ea.
DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREU

Anunțuri

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

One response to “Baiatu’ care a strigat lupu’”

  1. Gopo says :

    Come on … ce mi-e Tanda, ce mi-e Manda ? Se tot bat campii despre "alegere", cand a alege intre Base si Geoana e ca si cum ai avea de ales intre a fi ars de viu cu benzina fara plumb sau motorina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: