Take, Ianke si Cadir

    Am fost alaltaieri la piesa asta clasica. 60 de lei biletul, dar a meritat! Intr-adevar, vedeta spectacolului a fost Ioan Gyuri Pascu, dar personal am preferat interpretarea lui Niculae Urs…SUPERBA!
   Nu stiu ce sa apreciez mai mult: regizorul Doru Ana sau actorul Doru Ana…cred ca regizorul. Mi-era un pic teama de vreo punere in scena post-moderna, dar in sala m-am intalnit cu o poveste pe cat de clasica pe atat de fermecatoare. Finuta a fost si trimiterea politica la ministrul ala…mic. Totul cu gust si bun-simt.
  Ioana Ancea a jucat memorabil in rol secundar, o baba Safta care incununeaza toate babele safte care au existat vreodata.
 Daca ar fi sa gasesc un minus spectacolului, spun ca nu m-a convins Maria Junghietu. Nu am simtit-o pe Ana…a fost mai mult omul real decat personajul. Si asta a provocat piesei iesiri din poveste. Dar insumand, hohotele au continuat si dupa incheiere, cand, la aplauze, Niculae Urs a revenit pentru cateva secunde in rolul evreului.
  Imi mai pare rau de un lucru: biletele fiind atat de scumpe, in sala, media de varsta era 40-50 de ani, iar in parcare prea multe masini de fite. Intr-un fel s-a simtit snobismul. Si e pacat ca la o piesa ce spune un adevar atat de franc (iubirea invinge orice complex, religie si tabu) sa nu poata accede decat o minoritate reprezentata prin ban.

Reclame

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: