Sa va dezbracati, zic!

Nu stiu de cand s-a incuibat pe la noi moda asta speciala de 8 Martie… pe muzica speciala, cu trupuri speciale imbracate in haine speciale, prin locatii speciale. Hmmm… stiti voi, seara de streaptease masculin special pentru doamne si domnisoare speciale! Supra-specialsaturat!

Pana la urma e o treaba care miroase. Si nu a bine. E trist ca daca vrei sa mergi la un show din asta asa, cand ai tu chef, nu prea se poate. Eu il prefer pe cel feminin, dar la ala doar prin Bucuresti poti avea acces ca femeie. Deci putem sa intelegem ca daca avem chef de ceva kinki in domeniul asta, trebuie sa vedem totul ca pe o trufanda (de primavara!).

Aha… bilete la „dezdrabalarea” asta apar o data cu spanacul si urzicile din piata. Vedeti, domnilor, ca pana la urma se indeplineste vorba aia: gospodina in bucatarie si cu… Da’ mai bine nu. Ca nu-i echitabil! Ca-i doar o data in an. Nici macar din an in paste.

In fine, mai bine ne punem noi frumusel barbatii nu doar sa ne rasfete cu o floare (sau doua, vezi reclama la tic-tac!) si-o ciocolata, ci sa puna burtile la treaba si sa se unduiasca lasciv pe ritmuri de Joe Cocker.

Sa vezi atunci distractie de 8 Martie.

La multi ani. Atat. Ca restul va doriti voi (nu-i asa?).

Anunțuri

Etichete:, , , ,

About Docica

Un alt fel de cameleon. Mai multe gasiti in textele mele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: